PAYROLLING UITBESTEDEN

Goed je personeelszaken regelen en er weinig tijd aan kwijt zijn? Matrix biedt de oplossing. Of je nou op tijdelijke of vaste basis personeel nodig hebt, wij kunnen je hiermee helpen. Wij geloven dat je als ondernemer bezig moet zijn met wat je het beste kan, ondernemen!

Daarom kan het een goede oplossing zijn om de Payrolling uit te besteden.

Payrolling kosten
Matrix man

WAT IS EEN PAYROLLBEDRIJF?

Een Payrollwerkgever neemt alle werkgeverslasten zoals loonkosten, premies, belastingen op zich. Daarnaast zorgt een Payrollbedrijf de salarisadministratie, uitbetalingen, contracten en pensioenopbouw op zich.

Het neemt veel tijdrovende taken uit handen en door de kennis van een payrollbedrijf profiteer je van alle (fiscale) voordelen. Een goed payrollbedrijf zie je als partner, waar jij met je vragen terecht kan.

Wat een payrollbedrijf onder andere verzorgt:

  • Uitbetaling lonen¬†
  • Loonadministratie, opstellen van loonstrookjes
  • Administratie van ziekte en betermeldingen
  • Vakantiegeld
  • Jaaropgave
  • Loonheffingen en sociale premies

DE KOSTEN VOOR PAYROLLING

De kosten van een Payrollbedrijf is sterk afhankelijk van de specifieke situatie. Bij Matrix ontvang je altijd een vrijblijvend tariefvoorstel, wel zo eerlijk.

De misvatting is dat payrolling alleen interessant is voor een klein bedrijf. Met Payrolling heb je een aantal vaste voordelen. Het geeft je daarnaast ook veel meer overzicht. Je weet exact wat je kwijt bent per medewerker. Dit komt omdat Matrix een all-in tarief hanteert.

De totale besparing hangt onder andere af van je bedrijfsomvang. Wij garanderen een besparing van 3% tot 7% procent. Heb je interesse in een vrijblijvend tariefvoorstel? Neem dan contact met ons op.

Matrix man achter bureau

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK?

WELKE BRANCHE IS GESCHIKT VOOR PAYROLLING?

Iedere branche is geschikt voor Payrolling. Toch is Iedere branche anders, er zit bijvoorbeeld veel verschil tussen het type werk (seizoenswerk) of de CAO. Door onze ruime ervaring hebben wij met vrijwel iedere branche ervaring.
Matrix man