WELKE WERKZAAMHEDEN BEHOREN TOT BACKOFFICE?

De werkzaamheden van de backoffice hebben te maken met de medewerkers van je organisatie. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het beheren van contracten, uitkeren van de lonen, afdragen van sociale premies en verzuimbegeleiding.

Uiteraard wil je deze essentiële onderdelen voor je bedrijf goed geregeld hebben. Als ondernemer wil je niet stil hoeven te staan of zaken goed geregeld zijn. Daar wil je op kunnen vertrouwen! “Matrix we’ve got your back”

Matrix man achter bureau
Matrix man met tabel

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Het belangrijkste voordeel is misschien wel de gemoedsrust. Geen zorgen meer over je personeelsbeleid, gewoon goed geregeld. Daarnaast biedt het een flinke financiële besparing. Dit is gegarandeerd 3% tot 7% ongeacht de omvang van je bedrijf of branche.

Dit kan dus flink oplopen, start daarom vandaag nog met het uitbesteden van je backoffice! Wil je hier is vrijblijvend over sparren met een expert? Wij zitten 5 dagen per week klaar voor om al je vragen te beantwoorden.

WAAROM BACKOFFICE UITBESTEDEN?

Bij het uitbesteden van backoffice maak je binnen jouw bedrijf meer ruimte voor inhoudelijke taken. Op deze manier blijft jouw personeel zich ontwikkelingen binnen hun vakgebied zonder uren tijd te verliezen aan administratieve taken.

Dus waarom zou je nog tijd verliezen aan administratieve rompslomp? Wij als professionals zijn dagelijks bezig met de backoffice van vele bedrijven. Het scheelt je niet alleen heel veel tijd, het uitbesteden is minder foutgevoelig.

Matrix man en vrouw

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK?